Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 793.641 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: 06 30 936 8317 | info@autoradiokeret.hu

Alpine INA-W910R - nagyképernyős all-in-one multimédiás fejegység

325.000 Ft
db  
Termékadatok
Cikkszám:
SKU_532948
Rövid leírás:

Az ACE NAVI egység tovább növeli az Alpine hírnevét a kiváló hang és képminőség terén, köszönhetően a szerteágazó hangbeállítási lehetőségeknek és a beépített high-end alkatrészeknek.
Termékleírás

ACE Hangminőség

Az ACE NAVI egység tovább növeli az Alpine hírnevét a kiváló hang és képminőség terén, köszönhetően a szerteágazó hangbeállítási lehetőségeknek és a beépített high-end alkatrészeknek.

Amennyiben a rendszere hangzását egy adott előadóhoz vagy zenei stílushoz szeretné igazítani, az ACE NAVI a tökéletes választás. A hangzás testreszabására széleskörű lehetőséget ad a 7-sávos grafikus EQ és az 5-sávos parametrikus EQ, valamint a felüláteresztő szűrő. A 24 bites konverzió extrém precizitást biztosít a digitális jelek átalakításához. A 3 pár emelt jelszintű RCA kimenet kiváló jel/zaj arányt és dinamikát biztosít külső erősítők számára.

Az ACE NAVI kifinomult hangzás feldolgozási rendszere 6 csatornás időkorrekció funkcióval is rendelkezik.Ez a technológia lehetővé teszi, hogy az időkésleltetés segítségével valamennyi hangszóróból azonos időpillanatban jusson el a hallgatóhoz a zenei jel. Ez jelentősen javítja a színpadképet és jó minőségű felvételek esetében a zenészek helye is jóval pontosabban kivehető.

Hozzon létre egy kiváló minőségű hangrendszert az Alpine PXA-H100 vagy PXA-H800 IMPRINT Processzorokkal. Ezek a processzorok akár automatikusan is képesek a rendszert hozzáigazítani az autó utasterének akusztikájához. A PXA-H800 digitális csatlakozást kínál az automatikus beállítást követő esetleges finomhangoláshoz.

Akár többcsatornás mozihangzást is élvezhet autójában akárcsak az otthonában. Mindössze csatlakoztatnia kell egy PXA-H800 processzort ahhoz, hogy tökéletes Dolby Digital vagy DTS térhangzást érjen el az autóban.

ACE Képminőség

A WVGA kijelző tűéles képet és élethű színeket biztosít a külső környezettől függetlenül.

Az ACE NAVI új mércét állít fel a felhasználóbarát kialakítás terén. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti a képernyőt a kívánt forrás kiválasztásához és az alapvető kezelőfelület eléréséhez. A nagy méretének és kiváló képminőségének köszönhetően a képernyő

Autóhifi webáruház